انگور PERIETTE

مشخصات عمومي:
نام علمي گونه: Vitis vinifera
مشخصات ميوه: سبز و سفيد رنگ، گرد و بي دانه
نوع مصرف: تازه خوري
مزه: شيريني ملايم تا كمي ترش مزه
طریقه استفاده: این انگور رو میزی سبز و بی دانه را می توان به شکل تازه خوری در سالادها، به عنوان یک میان وعده یا به عنوان یک دسر مصرف نمود.
انتخاب: انگور های پرلت داراي کیفیت رنگ خوب، گوشتالو و اتصال محکم به ساقه و نسبتا بزرگ هستند. اين رقم انگور نسبتا سفت است. اين رقم انگور زماني كه به رنگ سفید یا سبز که متمايل به زرد کم رنگ و یا
کهربایی مي‌شود اوج طعم خود را خواهد داشت. انگور باید همیشه رسیده برداشت شود و بعد از برداشت قادر به رسیدن نیست. این انگور از ترکیب تلاقی تعدادی از ارقام انگورهاي شرق اروپایی ایجاد شده است. پرلت بی دانه، ملایم، شیرین تا کمی ترش است و از دهه دوم اردبيهشت تا اواسط تير قابل دسترس مي‌باشد. از مصرف انگور هاي نرم، چين خورده، چروك، شكسته و يا با ساقه هاي سفيد شده جلوگيري شود. انگور هاي نرم و چين خورده به معني اين است كه كه آنها پير شده و يا در سرما نگهداري نشده اند. اندازه میوه بزرگ: ۱۵۱گرم
زمان گلدهي: ميانه بهار
رنگ شاخ و برگ: سبز
مزه: ملایم، شیرین تا کمی ترش


شاخص شرح مشخصات
نوع مصرف تازه خوري و كشمشي
وضعيت دانه بي دانه
رشد بوته قوي
عملكرد بسيار پر محصول
اندازه خوشه متوسط
اندازه حبه متوسط
وزن حبه ۶-۴ گرم
رنگ حبه سفيد مايل به سبز
تراكم حبه در خوشه بسيار مناسب و داراي فرم زيبا
شكل حبه ها گرد
مزه شيرين تا كمي ترش
مقاومت به سرما حساس به سرما
قابل كشت اكثر مناطق
زمان رسيدن زودرس – يك هفته قبل از فليم و ۳-۴ هفته قبل از تامسون سيدلس
رسيدن بريكس بالاي ۱۶ – نسبت قند به اسيد ۱۸/۱
زمان گلدهي اواسط بهار